Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

TIGA MALAM PERTAMA

Cikgu Iza | November 30, 2010 | 1 Komen |
tIGa KaLI mALaM pERtAMa bagi INsan..

Pedoman Berharga

Cikgu Iza | November 30, 2010 | 0 Komen |
Anda pernah tertipu  ???
** kalau kurang jelas, shout nanti leh emelkan yer..

Hadiah Istimewa

Cikgu Iza | November 30, 2010 | 0 Komen |
Mahukan Hadiah Istimewa
untuk yang TERISTIMEWA...??? 

CHENTA-Qu

Cikgu Iza | November 23, 2010 | 3 Komen |
Iman Dahiya tidur lagi n lagi..

Kucupan Iman Athirah kart Iman Dahiyah.. Kepercayaanku Keutamaanku vs Kepercayaanku yg Pintar.. amin..


Iman Dahiyah dah celik n beri sekuntum senyuman manis buat mama.. ummmuawahhh...


Ni ler baby pempuan mama... abang dier berzday boboi mama kart n3 sblom nie.. kali nie mama nak citer pasal baby gigirl mama plak...
1.  tentang iman athirah.. sayang sangat kart adik dier.. teringat kisah klakar time mama kat ward.. dia nangis n x mau balik... tangisan dier "iman nak jaga baby.. iman nak tinggal dgn baby..".. sumer nurse n plawat time tue tergelak kat die... blom lagi kisah boboi mama plak... ayah dia tulong mama basuh tumbler... dia macam 'melekat' dgn ayah dia.. trus kejar ayah dia n tersadung kakinya kart...teka kart apa? kart BALDI BEKAS AIR KENCING!!!!

Cermin Sakti

Cikgu Iza | November 22, 2010 | 0 Komen |
Isshh... bilik kecil, budget kurang.. tapi nak mata sedap memandang
Anak plak dah 3.. rumah takat teres 3 bilik je
1 tok bibik, 1 tok kids, n 1 lagi yg gelap gelita tok mama aimaniman..
Tapi dah tekad nie, nak cantikkan.. tp bajet plak tarak... isshh
dapat idea nak pasang cermin cam dlm gambar... cantikkan?? nampak lg besar
Ada tips tak, bajet sikit tapi mmg cantik kaw kaw..

Good Luck

Cikgu Iza | November 21, 2010 | 0 Komen |
GOOD LUCK
4 all mama aimaniman's student.. espc students of 5D and 5K 4 SPM 2010
SPM 2010
Mama aimaniman nak ucap..
1.  Good Luck
2.  Sorry - x dapat abis tanggungjawab m'bimbing u all (5D & 5K) sampai SPM terutama utk geng yg nak blaja
tp.. geng2 faizal, shafiq, dll sori lae mama aimaniman x leh buat apa dah..
geng zalikha,shaza,sinar,atiqah,dll.. mama aimaniman doakan dr jauh nie n 4 5D..afiz,shazani,fairus,amalina,dll..gud luck juga n doa dr jauh nie
3. DOA BANYAK2 - yakin bahawa usaha anda semua selama ini akan dimakbulkan, insyaallah..  
dr mama aimaniman, cikgu yg kau benci,menyampah,hate,geram...suka?? 

Loving, caring...

Cikgu Iza | November 21, 2010 | 0 Komen |
Kalau laa pada zaman milineum ni ada insan yang penyabar macam auntie kat atas tue.. insan yang ditunggu tue merupakan insan paling bertuah di dunia nie.. rasanya ada tak?
soalan 2
Tentu pakwe dia ensem atau... 
dia mmg x der keje nak buat 

Jom try jom...

Cikgu Iza | November 20, 2010 | 0 Komen |

“ SuaraPeople[dot]com sangat Gempak” 

Kontest Anda Tulis,Anda Menang
adalah
Sponsor by
Anda Seorang Blogger Berbakat? Nak tulis blog dan menang duit?

Dengan Menggunakan Tajuk

SuaraPeople[dot]com sangat Gempak

Ceritakan apa saja yang anda mahu berdasarkan bakat masing-masing

( kritikan,pujian,cadangan,cite lawak,novel,dll ).

Syarat & Langkah2 Anda Tulis,Anda Menang

1.Tajuk entri mestilah “ SuaraPeople[dot]com sangat Gempak”

2.Paparkan banner pertandingan yang dilinkkan ke sini.

3. Copy dan paste text ini di bawah banner disertakan link ke sini: 

“Kontest Tulis & Menang adalah Sponsor By SuaraPeople[Dot]Com & Gempak[Dot]Org

 4. Tuliskan cerita anda dalam bahasa Malaysia. Pastikan dalam entri tersebut anda link kan http://www.suarapeople.com dan http://www.gempak.org/ (Sp sekali,Gempak sekali da cukup)
5.Entri anda akan di adili oleh insan terpilih.
6. kami akan komen di entri anda tanda entri anda di approved kan :)
7. Tarikh tutup 12/12/2010
8. Penganjur berhak mengubah sebarang syarat dan peraturan sepanjang pertandingan dijalankan.
9. Kegagalan untuk mematuhi syarat dan prosedur akan menyebabkan entri anda tidak dikira..

 Jom join.. aiman iman pun nak join kalu ada masa n idea..

Aidil Adha

Cikgu Iza | November 16, 2010 | 0 Komen |
Rujuk kata-kata kat gambar atas tue..
Sebenarnya ambil sempena raya Qurban nie.. sebagai ibu bapa..
Kita sering takut akan bayang-bayang.. kita fikir apa anak kita akan jadi satu hari nanti tapi kita sebenarnya lupa tentang keistimewaan yg ada pada anak kita sebenarnya..so berQurbanla wahai parents..

Tampal daku di dadaMu

Cikgu Iza | November 15, 2010 | 0 Komen |
Button kart atas nie khas untuk pembaca n pelawat kat blog aimaniman.. tampal daku di dadaMu.... BlogMU ... agar Chenta-Qu tetap kekal mekar hingga ke akhir hayat.. insyaallah.. amin

Contest Kucupan Paling Manis

Cikgu Iza | November 12, 2010 | 0 Komen |
Jom join 1st contest Aimaniman..
Syarat2nyer..
1.  Tampal banner Aimaniman kart side blog cun masing2..
2.  Tulis n3 yang paling kreatif dengan gambar tentang kucupan paling manis antara adik beradik (kids jer- boys @ girls x kicah) jer tauu... kucupan adik beradik dah dewasa x mauuu..
3.  Dah tulis n3.. shout kat shoutbox aimaniman
4. Aimaniman akan pilihler n3 yg paling cun
HADIAH
**** sepasang baju - pilihan dari koleksi
p/s bila terpilih sebagai pemenang, akan diberitahu di shoutbox blog @ n3 aimaniman.. so celalu2 laa bw kart cni.. mana tau menang.. baju cantik2222..
tarikh tutup : 20/12/2010

CHENTA-Qu --> 1st award

Cikgu Iza | November 12, 2010 | 2 Komen |
1. Nama penuh anda.
Aimaniman
2. Kenapa jadi pengikut belog ini [shagcomot]?
Aimaniman kater..
a. dia suka
b. dia minat
c. dia tau shagcomot x lokek nak bagi kat aimaniman award.. he he he cayang shagcomot muwwaahh
3. Apa pandangan anda pasal belog ni [shagcomot]?
** cantik, cun, cemeerrlang..3C oppps.. abis cantik, abis cun n abis cemerlang  3A laae..

Pilih Pilih Pilih...

Cikgu Iza | November 09, 2010 | 2 Komen |




Kebaya cantik menawan dari butik mama.  Diperbuat dari kain bermutu tinggi.  Memerlukan korset agar lebih anggun.Kebaya ini khas untuk individu yang beratnya 50kg dan kurang.  Memang cantik dan anggun jika dikenakan oleh gadis dan mak gadis.. he hee.. Harga setiap sepasang hanya RM30.  Siapa cepat dia dapat.  SMS saja kat 019 742 1055 atau shout kat shoutbox.. hanya sms jer n shout kat ctu yer.. k.. mama imanaiman tak sabar nak lihat keanggunan rakan bloggers menggayakan baju dari butik khas untuk anda sumer... tak percaya? cuba ler dapatkan satu, pasti takkan kecewa..

happy birthhday to you, aiman syahmie

Cikgu Iza | November 06, 2010 | 1 Komen |
wish u hepi alwayz my cute mute baby boboy   

Tiup lilin tu aiman jgn sembur tau

Kakak jgn tenung.. nanti terbelah kek

he he he takut api ker tue
05.11.2011 berzday kedua buat boboi mama, aiman syahmie... sambutan ari jadie aiman x besar maner tp cukup lae dgn kehadiran sepupu2 dier carm k mimin, k acha, eriz, aikal n balqis... yg lain2x dapat dtg sbb bz x per tahun2 dpan bleh celebrate samer2 ..k..
Buat anak mama tersayang, moga lekas besar, jadi anak yg soleh, bijak dan boleh berbakti utk agama, bangsa, negara n of coz.. kedua2 ibu bapa, n kuarga.. k...

Iman Dahiya diKIDNAP???

Cikgu Iza | November 03, 2010 | 0 Komen |
hiii sumer.., jumper lagi selepas lamer x tulis n3 sbb kat HTAR lae.....he he he
Wajah-wajah anak-anakku aiman n iman menanti kehadiran adik kecil mereka kart HTAR pada 21.10.10 yg lalu...
Tentu pelikkan... adik mereka dob pada 19.10.10 tp naper 21.10.10 masih x der lagi..? jeng jeng jeng....
Bukannyer ilang...
Tapi disembunyikan????
Alhamdulillah... kini Iman Dahiyah, sicomelku dah ada di pangkuan mama ... kisah 19-22.10.10 tu u all cari laae dlm n3 sblom2 nie karn.. mama aimaniman x mau ceritet2 lagi aaa...
amin..

News 4 NUffnanger

Cikgu Iza | November 02, 2010 | 0 Komen |
Dear Nuffnanger,

We know it feels like only yesterday you heard from us about the latest updates in the Nuffnang community, but we can't help sharing more as there's just so much going on at the moment! Here's a recap of the latest updates:

1. Win RM 2,000 by showing your love for Pizza Hut's Extreme Cheesy 6 Pizza
Contests don't get better than this, where you have an excuse to try out yummy pizza and stand to win RM 2,000 by blogging about it! Check out the Pizza Hut Extreme Cheesy 6 Pizza blogging contest exclusively for Nuffnangers here.

2. Win MORE BlackBerry Torch 9800 smartphones from Celcom
That's right, Celcom's not done giving away BlackBerry Torch 9800 smartphones to Nuffnangers! This time, there are THREE units to be won, so check out this blog post to see how you can score one for yourself.

3. Get rewarded with RM 100 instant credit from ChurpChurp
If you're one of the many happy Churpers around, tell us just how much you love ChurpChurp and you could win RM 100 instant credit for it! More details available at this blog post.

Do check out all the contests going on! Who knows, it just might be your lucky day :)

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com