Klik@Lazada

nuff

AFB Feeds

Tayang Ketiak Syarat Jadi Cover Majalah

Cikgu Iza | November 30, 2011 | 10 Komen |
nasib baik kau kepit ketiak tuw...

Cantik tak ketiak ku

alaa x selera la plak ada lurah
Macam2 cara nak lariskan majalah sekarang ni.  Kalau majalah untuk golongan remaja, mama tak peliklah.. tapi satu majalah ni, mama dah baca dr zaman anak dara ke jadi mak dara dan mak bujang ni, pun ikut sama nak cari cover yang tayang2 ketiak.  Tak sesuai la kalau majalah seisi keluarga, covernya berpakaian macam tu.  Iman kakak pun tanya kat mama, tak malu ke kakak ni tayang ketiak, mama?  Mama nak kata apa, kakak iman yg baru 5 taun tu pun dah tau malu, inikan pula sicover majalah tu yg pastinya bukan baru berumur 5 tahun.  So mama nak ingatkan pada pihak wartawan ni, 'mata pena lebih tajam daripada mata pedang' taw, maknanya, tugas kamu mereformasi minda anak2 muda maha hebat.  Cuba bayangkan kalau anak2 umur kakak Iman baca majalah yang covernya macam ni, dan dia jadikan cover tu sebagai ikon.. tu baru kakak iman, kakak2 yg lain, anak2 perempuan Malaysia yang lain?  So jangan heranlah kalau anak2 muda perempuan Malaysia x kisah berpakaian macam ni kat khalayak ramai.  Kesimpulannya, mama nak kata, dalam kita cuba mengaut keuntungan, jangan kita bayar harga yg mahal dengan meruntuhkan identiti ketimuran kita ye pak wartawan....

opppss sapa dengar ucapan YB Shahrizat?
Kita ni orang Timur, awak tu ikon pemimpin, takkan nak kata orang biadap..
anak mama dengar taw..

Tips MadamMondoq terDiva

Cikgu Iza | November 29, 2011 | 3 Komen |
CONTEST : Get The LOOK With MADAMMONDOQ 



Nak tau rahsia saya?  Jom klik video GI Jane ni  ya..


Inilah buktinya... MadamMondoq seorang ibu biasa macam kita, tapi macam mana beliau boleh jadi secantik dan secun ni? Nak taw rahsianya... klik lagi sekali video GI Jane ni.. step by step MamaMondoq ajar macam mana nak buat makeover, x susah sebenarnya nak cantik, cuma susah kalau kita memang tak mau jadi cantik... apa lagi, klik la kat sini Video GI Jane. Sebenarnya tak rugi gali ilmu mencunkan diri dengan klik kat video tu dan amek sikit masa untuk jadi cantik, puas hati dah?  Kalau dah puas hati, vote kat video GI Jane tu.. klik vote video GI Jane taw.. tanda tima kacih sbb tutorial ringkas MadamMondoq nak jadikan ibu2 ni secantik dan seterdiva macam MM...

Okey.. ingat kita ni sebenarnya cantik cuma kita je yg x mo nak jadi cantik...
 Sebenarnya mama join contest ni.. jom join sama? Tutup malam ni yee..
Hadiah contest ni ditaja bersama oleh Tetikusrusak.net dan HazmanFadzil.com

nuff

SantaiEmas

CK Free Auto Backlink My Ping in TotalPing.com Personal Blogs
best blogs

Babab Ping

My Love and Cute Kids © . Designed by MaisarahSidi.com